هوالشافی
گوشت؛ مقوی برای افراد ضعیفگوشت قرمز موجود در حلیم گندم از آنجایی که به صورت آب پز تهیه می شود روش مطلوبی برای طبخ محسوب میگردد. و از خواص آن می توان به منبع اصلی آن که آهن است اشاره کرد در عین حالی که به خوبی جذب بدن شده و خونساز است. از این رو برای افراد به ویژه زنان باردار و کودکان در حال رشد و بلوغ مناسب است. همچنین پروتئین که از دیگر منابع مهم در آن است، بخاطر کیفیت بالای این منبع برای افراد بخصوص در سنین رشد و نیز سالمندان مفید است. اما بهتر است چربی های واضح گوشت را قبل از پخت از آن جدا نمود و از گوشت خالص بدون چربی استفاده کرد. در صورتی که شخص دچار ضعف و سستی بدن شد، می تواند در این نوع حلیم به جای گوشت گوسفند از گوشت میش و نیز شیر استفاده کند، به گفته موسوی، محقق، درمانگر طب سنتی و عضو هیات جامع طب ایرانی اسلامی اگر فردی در قلب و یا هر جای بدن خود احساس ضعف کرد، بهتر است گوشت میش به همراه شیر بخورد که در این صورت هر بیماری و ناراحتی از تن او بیرون می رود و به بدن نیروی تازه می دهد. علاوه بر اینکه منجر به استحکام لثه خواهد شد و در ضمن موسوی معتقد است که این نوع حلیم از بهترین غذاها برای کودکان و افراد ضعیف به شمار می رود.