محل تبلیغات

خواص سرکه

تاریخ ثبت
سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۳

هوالشافی

خواص سرکه:
سرکه به فرمایش رسول اکرم«ص» خوب خورشتی است. سرکه خون را صاف و صفرا را می زداید، چربی ها را تجزیه می کند و از تصلب شرائین و سکته های قلبی جلوگیری به عمل می آورد. فوائد آن بسیار است اما نباید در خوردن آن افراط گردد.
برای صاحبان ضعف اعصاب و دلشوره و تپش قلب و لرزش دست مضر است و مصلح آن عسل و داروهای گرم است و برای سرفه و بیماری های ریه مضر و مصلح آن داروهای لعاب دار و گرم از نظر حرارت و مزاج گرم هر دو می باشد، بطور کلی برای سرد مزاجان مضر و مصلح آن شیرینی و روغن بادام و آبگوشت و عسل و شراب سرخ و غلیظ است.
سرکه بطور کلی بهتراست همراه با غذا مصرف شود. در حالت گرسنگی و معده تهی می تواند اعصاب معده را متشنج سازد و موجب اضطراب و دلشوره شود.

بازتاب آن در
خبرگزاری ایمنا: خوردن سرکه از سکته‌های قلبی جلوگیری می‌کند
منبع مقاله
کتاب برگزیده پزشکی برتر ایرانی- اسلامی، تألیف سید محمد موسوی
نظــــرات
نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر