محل تبلیغات

دوران پس از زایمان

تاریخ ثبت
یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۱

هوالشافی

دوران پس از زایمان

پس از زایمان زائو باید غذای خوب اما زود هضم بخورد، باید مراقب بود که ضمائم جنین و جفت از رحم کاملاً خارج شده باشد. اگر چیزی باقی مانده است داروی زایمان راحت مصرف شود تا آنچه باقی مانده بیرون ریخته شود. اگر زن یبوست دارد باید بلافاصله غذاهای ملین و انجیر و آلوی بخارای پخته یا خیسانده میل کند و اگر یبوست شدید است با جوشانده گل ختمی و روغن حقنه‌های مناسب تنقیه گردد. اگر شکم در قسمت زهدان سفت است با روغن‌های نرم کننده به آرامی ماساژ داده شود
شستشو و تمیز کردن سطح خارجی رحم اهمیت زیادی دارد. بهترین مایع شستشو کننده جوشانده گل ختمی و آویشن و تخم گشنیز است که بجای آب و سایر ضدعفونی کننده‌های شیمیایی به کار می‌رود. بیمار هر روز با آن خود را بشوید و یا در صورت لزوم در آب آن بنشیند. جوشانده زیره سیاه با نبات پس از زایمان، رحم را سر حال آورده و به دفع عفونت و پیشگیری از آن کمک زیادی می‌کند و باعث ازدیاد شیر مادر می‌شود
اگر ناراحتی‌های رحم پس از زایمان ادامه یافت به درمان هر یک از آنها مطابق با زمان قبل از بارداری بپردازید

منبع مقاله
کتاب درمان بیماری های زنان و زایمان، سید محمد موسوی
نظــــرات
نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر