محل تبلیغات

توصیه های لازم در مورد مصرف نان و برنج

تاریخ ثبت
سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۱

هوالشافی

توصیه های لازم در مورد مصرف نان و برنج

نان بویژه نان گندم از با ارزش ترین مواد غذایی است که خداوند برای بندگان خود از سر رحمت خلق کرده است. نان اگر بطور طبیعی و بدون حذف سبوس مورد استفاده قرار گیرد در طول عمر تأثیر بسزایی دارد. نان جلوه رحمت الهی است و باید بدان توجه خاصی مبذول داشت. طب اسلامی در بیان اهمیت نان احادیث بسیار زیادی بر جای گذارده است. که سراپا حکمت و پند است. معصومین(ع)از نان سبوس دار و آرد الک نکرده استفاده می کردند

  •  از عایشه روایت شده که: سوگند به آن خدایی که محمد رسول الله(ص) را به حقیقت بر انگیخت در خانه رسول خدا(ص) الک نبود و آن جناب هرگز نانی که آرد آن را الک کرده باشند میل نکرد
  • از امام صادق(ع) نقل شده که فرمود: چون نماز صبح را خواندی، پاره نانی بخور تا به آن دهان خویش را خوش بو سازی،حرارت آن را فرونشانی، دندان هایت را محکم سازی، لثه ات را استحکام بخشی، روزی خویش را بدست آوری و خوی خود را نیکو سازی

افراد توجه کنند که نان سبوس دار میل کنند و هرگز عادت به خوردن نان های امروزی نداشته باشند سبوس نان همه ویتامین های لازم برای بدن را در خود دارد. طبیعت نان، گرم مایل به اعتدال است. نان سبوس دار ملین طبع و پیشگیری کننده از چاقی است. زود هضم می شود و رافع بواسیر و شقاق و سرطان معده و روده است؛ پس نباید در اجتناب از آن تردید کرد. اگر نان سبوس دار همراه با میوه و سبزی میل شود غذایی کامل است و با افزودنی هایی مانند: سیاه دانه، کنجد، رازیانه، زیره، شنبلیله، گشنیز و امثال آن سبب تقویت مزاج می شود
مصرف نان سبوس دار را برای افراد جهت تحکیم سلامتی و طول عمر و مصون ماندن بدن از سرطان ها و سکته های مغزی و قلبی اکیداً توصیه می کنیم و می خواهیم از مصرف نان بدون سبوس که این روزها حاصل کار تمام نانوایی هاست اجتناب ورزند .نان باید از آرد گندم و جو، هر دو تهیه شود. نباید سبوس گندم و جو کاملاً گرفته شده باشد. همواره بهتر است نانی که تازه از تنور بدست آمده تناول کنند و از نان های مانده پرهیز نمایند

سعی کنید از نان های پر سبوس همراه با اضافاتی نظیر سیاه دانه، کنجد، شنبلیله و گشنیز و غیرو که روی آن می پاشند استفاده نمایید از نان های ماشینی بپرهیزید و نان را کاملا برشته مصرف کنید
هرگز اجازه ندهید دچار یبوست شوید. همیشه با وارد کردن غذاهای زنده مانند: میوه ها، سبزی ها، سبوس برنج، مواد فیبردار و ملین به معده از یبوست جلوگیری به عمل آورید. اگر می خواهید کته درست کنید، به ازای هر شخص یک قاشق مرباخوری پودر سبوس برنج را در کته بریزید تا برنج پخته شود. سبزی های زیادی را در برنامه غذایی روزانه تان قرار دهید
هرگزبرنج را بدون سبوس میل نکنند. به ازای هر نفر یک قاشق چایخوری پودر سبوس در برنج بریزند و به صورت کته(دم پخت)کند و میل نمایند
مصرف هر روزه برنج در کشور ما فرهنگ تغذیه عجیبی است که مردم را با بیماری های گوناگون مواجه می سازد و معلوم نیست از کجا وارد فرهنگ تغذیه ایرانیان شده است. برنج در روز حتی به میزان دو قاشق غذاخوری مورد نیاز بدن نیست. پس مصرف این همه برنج برای چیست؟! خوردن نان و برنج پر کردن دستگاه گوارش با مواد چاق کننده و بی فایده است. بدن دچار بیماری های می شود بهتر است این فرهنگ تغذیه ای اصلاح گردد. غذاهای کم حجم اما پرخاصیت و مورد نیاز بدن باشد

بازتاب آن در:
خبرگزاری ایمنا: مصرف نان سبوس‌دار از سکته‌های مغزی و قلبی پیشگیری می‌کند
روزنامه اصفهان زیبا: نان سبوس دار؛ افزایش دهنده طول عمر

منبع مقاله
کتاب فن پیشگیری و راز طول عمر، سید محمد موسوی
آلبوم تصاویر
نظــــرات
نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

اکرم - جمعه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ساعت ۱۸:۰۴

نان سبوس دار از کجا بیاریم الان حتی ب نونوایی ای ک بگه اردم سبوس دار هم نمیشه اعتماد کرد

مدیریت سایت - سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ساعت ۱۴:۲۲

سلام
متأسفانه حق با شماست در این شرایط زندگی آدم به چشم خود هم نمی تواند اعتماد کند