محل تبلیغات

شیر و اصلاحات لازم در مصرف فرآورده های آن

تاریخ ثبت
سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۱

هوالشافی

شیر و اصلاحات لازم در مصرف فرآورده های آن

محصولات پاستوریزه
یکی از زمینه های ایجاد بیماری های آرتروز به غیر از روغن های مایع و جامد، مصرف محصولات پاستوریزه به خصوص شیر و ماست است. جداکردن چربی از شیر کار بسیار اشتباهی است. شیر کم چرب مصرف نکنید، شیری که از طریق روش های شیمیایی یا پاستوریزه(استرلیزه) چربی آن جدا شده باشد آن را به عنوان آبی تلقی کنید نه تنها سودی نمی بخشد بلکه ضررهایی دارد که غیر قابل اغماض است. مایع نرم کننده سر مفاصل از غذاهایی مانند شیر و چربی های حیوانی تآمین می شوند. این چربی ها در مراحل مختلف هضم با مزاج اندامی که از آن تغذیه می کند همسان می گردند و مانع اصطکاک محل اتصالات با یکدیگر می شوند. پس شیر را باید با همان چربی خودش مصرف کرد. نه این که چربی شیر از مجموعه طبیعی آن جدا شود و چربی مورد نیاز بدن از غذاها و مواد دیگر تأمین گرد. چربی شیر و فرآورده های دیگر حیوانی در مجموعه طبیعی خود برای بدن انسان مفید است. برای تأمین فرآورده ای دیگر لبنی نباید شیر را بطور کلی عاری از چربی نمود

کره مارگارین و شیر پاستوریزه
واقعاً باید به مردم هشدار دهیم، استفاده از بسته بندی هایی مانند کره گیاهی مارگاین را! اینها آشغال های روغن جامد و مایع است که با زدن اسانس و یا مواد خوشبو کننده و یا موادی که آنها را نرم می کند که بسیار مضرند تولید می شود. همانطور که قبلاً هم گفتیم در کارخانه ها، چربی شیر را می گیرند و برای ضد عفونی کردن علاوه بر اینکه شیر را در زمان بسیار کوتاهی سرد می کنند، به گفته یکی از مسئولین کارخانه شیر پاستوریزه از وایتکس برای ضد عفونی کردن شیر استفاده می کنند که واقعاً وحشتناک است! همین طور استفاده کردن مواد دیگر شیمیایی از خارج برای خوشمزه کردن شیر! هر یک از مواد موجود در بازار اگر درصدی زمینه سرطان را درجامعه زیاد کند نتیجه اش همان می شود که ما اکنون در جامعه مان می بینیم. با رشد روز افزون بیماری سرطان و واقعاً با این طب و با این روش های تغذیه! خانم ها حق دارند به محض اینکه در بدنشان چیزی حس می کنند، ترس و وحشت آنها را فرا می گیرد که نکند سرطان گرفته اند. به همین دلیل به تکاپو می افتند و به هر جایی متوسل می شوند تا خود را نجات دهند

وقتی در رسانۀ جمعی ملت را تحقیر می کنند که سرانۀ مصرف شیر در اروپا 150 لیتر است و ایرانی ها عقب مانده هستند، چون 20 لیتر سرانۀ مصرفشان است، باید بگوئیم واقعاً ایرانی ها عقب مانده نیستند به دلیل اینکه اگر 150 لیتر شیر پاستوریزه استفاده کنند بیشتر از این سرطان در جامعه بیداد می کند. چطور یک دستگاه دولتی متصدی نوعی مواد غذایی به خود اجازه می دهد که از وایتکس یا مواد شیمیایی برای ضد عفونی کردن شیر استفاده کند! اصلاً چه دلیل دارد ما از اروپا تقلید کنیم و شیر را در ظروف بسته بندی بخوریم
گاوداری ها شیر را برای عرضه به بازار بیاورند ولی انتخاب کم چرب و پر چربش با مردم باشد. می دانید که در شیر ویتامین های زیادی هستند که امولسیون در چربی می باشند. وقتی چربی شیر را گرفتید تمام ویتامین های محلول در چربی خارج می شود و آن شیر دیگر برای مردم ارزش غذایی ندارد! بعد بمباران تبلیغات؛ کلسیم، کلسیم بیداد می کند! حتی دانشمندان تغذیه هم نمی فهمند که چرا از میان آن همه مواد معدنی لازم برای بدن به کلسیم گیر داده اند! و یا مگر فقط کلسیم در شیر وجود دارد و بس!

شیرهای پاستوریزه مولد آرتروز، درد زانو، آسم، حساسیت های جلدی مانند کهیر و اگزما و خشکی مزاج بدن و کوتاهی عمر است
مصرف شیر غیر پاستوریزه که تازه جوشیده باشد برای سنین بالا توصیه می شود. شیر همراه با چربی بهترین غذای ضد خشکی مفاصل و آرتروز است. بدن را قوی و میان تری و خشکی در سنین کهن اعتدال بوجود می آورد. هیچ عضوی از اعضای بدن نیست که از شیر سود نبرد. در طب اسلامی شیر هم غذاست و هم پیشگیری از بیماری ها و هم داروست

شیر گاو
شیر گاو بهترین شیر به حساب می آید. شیر بز از نظر خواص و مزاج به شیر گاو نزدیک تر است. طبیعت آن معتدل مایل به سردی است و برای رژیم غذایی بیماران صاحب حساسیت های فصلی و زکام و آبریزش های فصلی مفید است
شیر گوسفند برای برخی از افراد خسارت بار است. کسانی که صفرای حار دارند از شیر گوسفند بپرهیزند و شیر گاو را برتر بدانند!
شیر گاو در این حدیث چنین تعریف شده است: شیر گاو شفا و روغن حیوانی گرفته از آن نیز شفا ولی گوشتش مرض است
روغن حیوانی برای سنین بالا ناخوشایند است. روغن گاو از زبان پیشوایان طب اسلامی شفاست ولی برای کهنسالان بد و چربی حیوانی بخصوص چربی گاو خوب توصیف شده است طب اسلامی از زبان پیامبر اکرم(ص) می فرماید: شیر شتر برای کسانی که به سوء هاضمه معده دچار هستند درمان است
علاج بیماری ذرب در شیر شتراست

فرآورده های شیر
پنیر از مشتقات شیر به شمار می آید که در طب اسلامی در برخی از روایات از آن مذمت شده و در برخی از روایات مصرف آن بسیار خوب توصیف شده است. از زبان پیامبر اکرم(ص) پنیر خواب آور و هضم کننده غذا و خوش بو کننده دهان و اشتهاآور و لذیذ کردن غذاها توصیف شده است. جمع پنیر با غذاهای دیگر نیز در احادیث طب اسلامی جالب توجه است

پنیر با خربزه و پنیر با گردو، پنیر با نان
هم زمان با هم مفید شمرده شده است. مانند آن که خیار با نمک خوب توصیف شده است. مصرف پنیر در شاماگاهان مفید و در بامداد زیان بار بشمار می آید. گردو با پنیر سفارش شده است
یکی دیگر از فرآورده های لبنی که مورد توجه بسیاری از مردم می باشد ماست است؛ که طبیعتش سرد و مرطوب است. اما رسوبات را افزایش می دهد و در تبدیل اخلاط به سودا و رسوب در آوندها وبافت های بدن تأثیر گذار است. به همین دلیل است که در اغلب بیماری ها لازم است از مصرف ماست خودداری شود. اسید لاکتیک موجود در ماست بخصوص ماستی که رو به ترشی رفته است، جدار حلق و گلو و سینه و ابتدای ریه را می خراشد و موجب بروز عفونت می گردد و خلط هر بیماری را رسوب می دهد. کسانی که دارای بیماری های زیر هستند اکیداً از مصرف ماست منع می شوند
سرماخوردگی، حساسیت های فصلی و آبریزش های چشم، زکام، سردرد، سیاتیک، آرتروز، رماتیسم، اگزمای منتشر(پزوریاسیس)، درد زانو، واریس، غش رفتن ساق پا، گرگرفتگی و گرمای حار، لرز وتب و سردی دست و پا، کهیر، خشکی پوست دست و حساسیت نسبت به مایع شوینده و تومورهای سرطانی بویژه تومورهای مغزی و ده ها بیماری دیگر

اصلاح ماست
با استفاده از علم مصلحات که یکی از شاخه های طب ایرانی- اسلامی است می توان با افزدون مقادیری از گیاهان زیان های مصرف ماست زیاد را کاهش داد. به این ترتیب که ماست در کیسه نخی گذاشته و آویزان کنند تا آب آن را کاملاً برود. آنگاه آن را با پودر پونه، کاکوتی، نعناع، سوسنبر، آویشن، کرفس معمولی و کرفس کوهی خشک شده بصورت پودر، ماست چکیده را پر کنند. این محصول بدست "آمده را بصورت معمولی، دوغ و غیرو مورد استفاده قرار می دهند. مواد معدنی برای بدن لازمند مانند کلسیم که آن هم یکی از مواد معدنی مورد نیاز بدن ما می باشد
امام رضا(ع) می فرمایند: خوردن ماست در شهریور ماه سودمند است
امام کاظم (ع) می فرمایند: هر کس می خواهد ماست بخورد و ماست او را زیان نرساند، روی آن هضم کننده ای( مانند نانخواه) هم بخورد
بازتاب آن در
خبرگزاری ایمنا: مصرف شیرهای پاستوریزه باعث کوتاهی عمر می شود
خبرگزاری ایمنا: شیر پرچرب بهترین درمان خشکی مفاصل و آرتروز است

منبع مقاله
کتاب فن پیشگیری و راز طول عمر، سید محمد موسوی
نظــــرات
نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر